Web Analytics Made Easy - Statcounter

آخرین آمار کرونا در ایران

 دکتر سیما سادات لاری امروز یک‌‌‌‌‌‌‌‌‌شنبه در خصوص آخرین وضعیت ویروس کرونا در کشور گفت: از دیروز تا امروز ۲۲ فروردین ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۱ هزار و ۶۳ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که دو هزار و ۷۸۰ نفر از آنها بستری شدند.

سخنگوی وزارت بهداشت ادامه داد: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به دو میلیون و ۷۰ هزار و ۱۴۱ نفر رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۵۸ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۶۴ هزار و ۴۹۰ نفر رسید.

بیشتر بخوانید:

آمار روزانه فوتی‌های موج چهارم به ۵۰۰ نفر می‌رسد!

کنایه مشاور وزیر بهداشت به وزارت گردشگری

***

اصلاح طلبان با دعوت از حسن خمینی چه هدفی را دنبال می کنند؟

کیهان درباره دعوت اصلاح طلبان از حسن خمینی برای نامزدی در انتخابات نوشت: «افراطیون مدعی است اصلاحات در گذشته به خاتمی و روحانی را که دارای سوابق اجرایی متعدد بوده‌اند، «اردک‌لنگ، شاه حسین، ضعیف و ناتوان، اجاره‌ای و عاریتی» خوانده و ضمناً مدعی شده‌اند رئیس‌جمهور در جمهوری اسلامی، اختیاراتی بیش از 10-15 درصد ندارد.

بنابراین باید پرسید کسانی که روحانی و خاتمی را با وجود سوابق اجرایی به کفایت مدیریتی نمی‌شناسند و ضمناً رئیس‌جمهور را هم فاقد اختیارات می‌دانند، به چه مناسبت سراغ سیدحسن خمینی رفته و از او خواسته‌اند بیاید و مشکلات اقتصادی را حل کند؟ اصلاً سید حسن خمینی واجد کدام سابقه اجرایی و مدیریتی، حتی در حد اداره یک بخشداری و یا حتی کارمندی یک اداره دولتی است که حس داشتن حداقل صلاحیت‌ها را در ذهن او تلقین می‌کنند؟

مشخصاً حزب کارگزاران که مدعی تکنوکراسی (فن‌سالاری) است و با همین ادعا، طی یکی دو سال اخیر، روحانی را «هو» کرد که دولتش ناتوان از توان مدیریتی و برنامه‌ریزی است، آیا کمترین اعتقادی دارد که آقای سید حسن خمینی در تراز نامزدی انتخابات است؟!

اما اگر چپ‌ها و راست‌های مدعی اصلاح‌طلبی، می‌دانند که سید حسن خمینی واجد شرایط ریاست جمهوری (مدیر و مدبر بودن، رجل سیاسی- مذهبی و...) نیست باید پرسید کدام هدف را از این صحنه‌سازی ایفا می‌کنند؟ به نظر می‌رسد پدرخوانده‌های این طیف مایلند هم از وی برای درگیر شدن در فضای سیاسی و انتخاباتی استفاده کنند و از فشارها روی خود و نامزد اصلی این طیف- در زمینه پاسخگویی نسبت به عملکرد دولت روحانی- بکاهند و هم رد صلاحیت او را- که منطقاً قابل تأیید در شورای نگهبان نیست- هزینه مظلوم‌نمایی و انحراف اذهان از کارنامه پرخسارت خویش کنند.»

***

چرا ظریف اعلام کرده نامزد نمی‌شود؟

سیدعبدالواحد موسوی لاری، فعال سیاسی اصلاح طلب و وزیر کشور دولت اصلاحات به همشهری گفت: «در مقطع سال‌های 1375 و 1376فضای حاکم بر جامعه تقریبا مشابه اوضاع کنونی بود؛ یعنی تکلیف برای جریان اصلاحات روشن نبود، اما اصولگرایان تکلیف خود را روشن کرده بودند و مطمئن بودند که ناطق‌نوری راهی پاستور خواهد شد؛ درحالی‌که فضای جامعه برخلاف آن چیزی بود که صداوسیما و رسانه‌های رسمی منعکس می‌کردند. این شرایط اکنون هم وجود دارد، اما با یک تفاوت؛ اینکه درسال1376مردم با توجه به دیدگاه‌ها و برنامه‌های آقای خاتمی همه آمال و آرزوهای خود را در برنامه‌های او می‌دیدند...

البته در این زمینه طرف مقابل هم تأثیرگذار بود؛ به ‌این معنی که آنقدر از تریبون‌ها و رسانه‌های رسمی بر نام یک کاندیدا تأکید کردند که مردم به این ذهنیت رسیدند یک جریان خاص به‌زور هم شده قصد دارد یک نفر را به جامعه تحمیل کند؛ درحالی‌که خود ناطق‌نوری هم قصد ایجاد چنین شرایطی را نداشت.»

لاری درباره احتمال حضور ظریف و حسن خمینی در انتخابات گفت: «تا این لحظه حضور یا عدم‌حضور این دو قطعی نیست، بلکه پالس‌هایی که ازسوی سیدحسن خمینی مشاهده شده، نشان می‌دهد وی درحال بررسی شرایط است و تاکنون اظهار نکرده است که قطعا کاندیدا نمی‌شود. درمورد ظریف هم موضوع این است که به‌نظر می‌رسد وی در شرایطی که جریان رقیب درحال سنگ‌اندازی‌های گسترده‌ای است، قصد دارد برای پیشبرد مطلوب‌تر اقداماتی که وزارت امورخارجه درحال انجام آن است، از فشار مخالفان کم کند و اینکه اعلام کرده کاندیدا نمی‌شود، قطعی نیست.»

***

وعده تکراری احمدی‌نژاد برای افشاگری

محمود احمدی‌نژاد اخیرا در دیدار با جمعی از مردم استان کرمان گفت: اوّلین اصل در مقام اداره کشور این است که باید معلوم باشد در عرصه اقتصاد، سیاست، فرهنگ و اجتماع چه کسی تصمیم‌گیر است و مسئولیت تصمیمات نیز با کیست؟ و الّا تجربه نشان داده است که بهترین طرح‌ها هم از مسیر مجلسی با این کیفیت و این نظام تصمیم‌گیری، راه به جایی نمی‌برد.

او گفت: این اشتباه بزرگی است که فکر کرده‌اید که می‌توانید ملّت ایران را در این سطح نگه دارید. این فنر به زودی درخواهد رفت. من به وقت انتخابات مطالبی دارم که درباره وضعیت موجود کشور عرض خواهم کرد و به فضل الهی از کسی هم نمی‌ترسم.

بیشتر بخوانید: 

احمدی‌نژاد: مشکلات تاریخ از زمان حضرت آدم تا الان به یارانه ربط دارد؟

***

احتمال رقابت حسن خمینی با رئیسی

حجت الاسلام محمد زارع فومنی دبیرکل حزب مردمی اصلاحات در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص احتمال حضور سید حسن خمینی در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ بیان کرد: احتمالا می‌دهم در دقایق آخر سید حسن خمینی وارد انتخابات شود. با شنیده‌هایی که من دارم و رایزنی‌هایی که انجام شده، خیلی از گروه‌ها با او جلسه برگزار کردند و خود او هم مایل به آمدن است.

وی تاکید کرد: دوستان اصلاحات منتظر طرف مقابل هستند که ببینند گزینه آنها چه کسی خواهد بود و اگر سید ابراهیم رئیسی و یا فرد قوی‌تر از او وارد شود، ما نیز سید حسن خمینی را وارد انتخابات خواهیم کرد.

نامه‌نیوز نوشت: «به نظر می‌رسد که در صورت تمایل حسن خمینی به نامزدی در انتخابات، او یکی از مهم‌ترین گزینه‌های اصلاح‌طلبان برای اجماع است؛ هرچند به هر روی اصولگرایان انتقادهایی به نامزدشدن احتمالی او در انتخابات دارند؛ از جمله آنکه او سابقه اجرایی ندارد و ممکن است مصداق رجل سیاسی نباشد اما در هر صورت خمینیِ جوان تا این لحظه یکی از مطرح‌ترین نامزدهای بالقوه برای انتخابات ریاست‌جمهوری1400 است تا حدی که گفته می‌شود ممکن است در شرایطی شخصِ خاتمی نیز به صراحت از او حمایت کند.»

جواد امام فعال سیاسی اصلاح طلب، به برنا گفت: سید حسن خمینی یکی از کاندیداهای حداکثری اصلاحات است که در جبهه در مورد او صحبت های زیادی می شود و احزاب و شخصیت ها به دنبال این بودند که او را متقاعد کنند. ولی تا امروز نپذیرفته است. اگر بپذیرند یکی از کاندیداهای مورد اجماع جبهه خواهند بود. جمع بندی مجمع ایثارگران هم این بوده که ما باید در انتخابات کاندیدا حداکثری داشته باشیم. احتمالا سید حسن خمینی در صورت حضور تایید صلاحیت می شود چراکه دلیلی برای رد صلاحیت او وجود ندارد.»

***

زمزمه کاندیداتوری همتی

مشرق نوشت: «در آستانهٔ سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، برخی پیش‌بینی‌ها حاکی از آن است که با توجه به اصرار دولت مبنی بر مذاکرهٔ شتابان با غرب و بهره‌برداری جناحی از آن، محیط انتخابات تحت تأثیر امواج روانی جدیدی قرار بگیرد. همتی در گفتگویی اظهار داشته که مسئول دلارهای بلوکه شده ایران در کره جنوبی، بانک مرکزی است.[۳] با افزایش‌گمانه‌زنی‌ها درباره کاهش احتمالی قیمت دلار ممکن است رئیس بانک مرکزی به صرافت بیفتد و شانس خود را در آزمون سرنوشت‌ساز انتخابت ۱۴۰۰ امتحان کند. همتی اخیراً در اتاق گفتگوی یکی از شبکه‌های اجتماعی حاضر شده و همزمان زمزمه‌ها مبنی بر احتمال کاندیداتوری او قوت گرفته است.

چالش پیش روی رئیس‌کل بانک مرکزی و هر چهرهٔ تکنوکرات دیگر، ناتوانی در تثبیت یک پایگاه رأی مستحکم است. در این خصوص چنین پنداشته می‌شود که عبدالناصر همتی ظرفیت‌های بالقوه‌ای برای خلق یک سبد رأی غیرایدئولوژیک دارد؛ وی تاحدودی می‌تواند چراغ سبز شماری از چهره‌های ارشد بانکی در کشور را کسب کند؛ همچنین همتی از حمایت بخش‌هایی از شبکه بیمه‌ای در کشور برخوردار است.

برخی محافل تحلیلی اصلاح‌طلب معتقدند برای پیروزی در انتخابات لازم است که همانند کارزار انتخاباتی سال ۱۳۹۶، تجربهٔ کاندیدای پوششی دوباره تکرار شود. گفته می‌شود رضا اردکانیان، علی‌اکبر صالحی و عبدالناصر همتی سه چهرهٔ تکنوکرات و نامزدهای بالقوه‌ای هستند که کمتر هدف انتقاد رسانه‌ها بوده‌اند و به اصطلاح سفید مانده‌اند. تصور این است که قابلیت این افراد در هدایت مناظرات به سمت بحث‌های تخصصی، اهرم قابل اتکایی برای پیروزی نامزد نهایی اصلاحطلبان خواهد بود.»

***

وضعیت پیچیده لاریجانی در انتخابات

ناصر ایمانی، فعال سیاسی اصولگرا در گفت‌وگو با ایلنا درخصوص برخی گمانه‌زنی‌ها پیرامون کاندیداتوری علی لاریجانی در انتخابات ریاست جمهوری و میزان اقبال عمومی نسبت به حضور وی در انتخابات، گفت: آقای لاریجانی وضعیت بغرنجی دارند، به این دلیل که ایشان اکنون نه توسط جریان اصلاح‌طلب حمایت می‌شوند و نه توسط جریان اصولگرا؛ بخش‌های اندکی از هر دو جریان نیم نگانی به ایشان دارند اما تنها در همین حد.

وی افزود: از سوی دیگر وضعیت پایگاه اجتماعی آقای لاریجانی خیلی مطلوب نیست، حتی شاید بتوان گفت اصلا مطلوب نیست. همچنین اینکه آقای لاریجانی کاندیدا شوند و بخشی از اصولگرایان و اصلاح‌طلبان از ایشان حمایت کنند نیز مشکل ایشان را حل نمی‌کند.

ایمانی در ادامه ابراز داشت: از سوی دیگر ممکن است با حضور برخی چهره‌ها در انتخابات، آقای لاریجانی اساساً تصمیم به عدم کاندیداتوری بگیرند. به عنوان مثال اگر آقای رئیسی یا حتی آقای قالیباف کاندیدا شوند ممکن است آقای لاریجانی شانسی برای خودشان نبینند و کاندیدا نشوند. بنابراین شرایط ایشان یک شرایط سختی است.

وی افزود: شاید بشود گفت آقای لاریجانی جزو افراد استثناء هستند که شرایط ایشان واقعا پیچیده است، سایر افراد حمایت یکی از جناح‌ها را با خود دارند اما آقای لاریجانی یک وضعیت پیچیده بینابینی دارد. حتی اگر برخی طیف‌ها در جریان اصولگرا بخواهند از ایشان حمایت کنند و ببینند که ایشان مورد حمایت جریان‌های اصلاح‌طلب هم قرار گرفته‌اند، ممکن است حمایت خود را پس بگیرند. در مجموع وضعیت آقای لاریجانی پیچیده است و تصمیم‌گیری ایشان برای حضور یا عدم حضور در انتخابات تحت تاثیر عوامل مختلفی خواهد بود.

محمدعلی وکیلی نماینده اصلاح طلب مجلس دهم به مهر گفت: اگر اصلاح طلبان روزی به این نتیجه برسند که حضور نتیجه بخش در انتخابات داشته باشند حتماً ائتلاف یک اصل خواهد بود. فکر کردن به عدم ائتلاف در چنین شرایطی موضوعیت ندارد. زیرا ائتلاف تنها راه نتیجه بخشی است.

وکیلی در خصوص ائتلاف اصلاح طلبان و اعتدالیون بر سر کاندیداتوری لاریجانی، تأکید کرد: حضور لاریجانی در انتخابات مشخص نیست اما آقای لاریجانی می‌تواند موضوع ائتلاف باشد.

نماینده اصلاح‌طلب مجلس دهم گفت: ممکن است آقای لاریجانی حاضر نباشند در این فضای پر ریسک در انتخابات حضور یابند زیرا ممکن است ائتلاف را هم نتیجه بخش ندانند.

سیدحسین نقوی‌حسینی، نماینده سابق اصولگرا درباره احتمال نامزدی لاریجانی به ایلنا گفت: شاید گفته شود آقای لاریجانی در حال حاضر پایگاه رأی ندارد، اما رجل سیاسی بودن وی را که نمی‌شود نفی کرد، زیرا لاریجانی علاوه بر این‌که یک رجل سیاسی و انسانی باهوشی است، کشور و نظام را هم به خوبی می‌شناسد.

وی با بیان این که در حال حاضر آقای لاریجانی مشغول توافق ایران و چین است، گفت: امروز لاریجانی یکی از شخصیت‌های مطرح عرصه سیاست است و معتقدم تا یک ائتلاف همه جانبه‌ای در موردش صورت نگیرد، به صحنه انتخابات نمی‌آید.

این فعال سیاسی اصولگرا تاکید کرد: لاریجانی از آن دست نامزدها نیست که بگوید کاندیدا می‌شوم و بعد هرچه پیش آمد، او مانند بسیاری از نامزدها که در نظرسنجی نیم درصد هم رأی ندارند اما اعلام می‌کنند که ما کاندیدای ۱۴۰۰ هستیم و وارد عرصه می‌شویم، عمل نمی‌کند.

وی گفت: من شنیده‌ام لاریجانی جایی گفته اگر آقای رئیسی کاندیدا شود، ضرورتی برای نامزد شدن من نیست، بنابراین اگر چنین جمله‌ای را گفته باشد، تکلیف کاملاً مشخص است و قطعا نمی‌آید، اما اگر آقای رئیسی نیاید با آن شرایطی که گفته شد، یعنی جایگاهش بین جریان‌های سیاسی مشخص باشد و اجماعی رویش صورت گیرد، می‌آید.

***

انتقاد یک نماینده از زاکانی

به گزارش ایسنا، اردشیر مطهری نماینده مردم گرمسار در تذکری در جلسه علنی صبح امروز مجلس گفت: مجلس نماد قانون گرایی است و انتظار می‌رود قانون را بیش از این رعایت کند. اخیرا در مرکز پژوهشها که کلا ۵ معاونت در ساختار سازمانی دارد، ١۴ معاون با حکم رییس مرکز پژوهشها منصوب شده. جناب آقای زاکانی رعایت قانون از شما به عنوان نماینده و رییس مرکز پژوهشها که متعلق به ملت و نمایندگان است، بیش از سایرین انتظار است.

وی خطاب به رییس مجلس افزود: از آقای قالیباف که هیات امنای مرکز پژوهشها است تقاضا دارم نسبت به اصلاح این ساختار سازمانی اقدام کند.

مطهری مدعی  شد: همچنین اخباری مبنی بر پرداخت های نامتعارف و خارج از روابط استخدامی و سازمانی در مرکز پژوهش ها به گوش می‌رسد که لازم است شفاف سازی شود.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس مدعی شد: تأسیس شعبه مرکز پژوهشها در قم اعتراض‌ها را برانگیخته، مگر قرار نبود مرکز تحقیقات اسلامی قم امور مربوط به اسلامیت طرح های مجلس را عهده دار شود؟

***

جلیلی و قاضی‌زاده نامزد جبهه پایداری نیستند

غلامحسین رضوانی، عضو جبهه پایداری، در گفت و گو با برنا در رابطه با جلسات جبهه پایداری برای معرفی کاندیدا در انتخابات ۱۴۰۰ گفت: هنوز کاندیدایی وجود ندارد. ابتدا کاندیداها باید ثبت نام کنند و تایید صلاحیت شوند و ما در بین آنها دست به انتخاب اصلح بزنیم.

رضوانی در مورد کاندیداتوری قاضی زاده هاشمی و حمایت پایداری ها از او گفت: آقای قاضی زاده هاشمی عضو جبهه پایداری نیست. مدت کمی سخنگو بوده و بعدها از این سمت برداشته شده است هیچ حمایتی هم از پایداری نخواهد داشت.

رضوانی تاکید کرد: تا این لحظه کسی به عنوان کاندیدا در جلسات جبهه پایداری شرکت نکرده است.

این عضو جبهه پایداری یاداور شد: آقای جلیلی جزو جبهه پایداری نیست و کاندیدا جبهه هم نیست.

منبع: الف

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری لاریجانی در انتخابات آقای لاریجانی سید حسن خمینی مرکز پژوهشها جبهه پایداری حسن خمینی اصلاح طلبان فعال سیاسی احمدی نژاد رجل سیاسی اصلاح طلب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۵۵۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویری قدیمی از بوسه بر پیشانی احمدی‌نژاد روی باند فرودگاه

بوسه حجت‌الاسلام محمدی گلپایگانی، رئیس دفتر رهبر انقلاب، بر پیشانی محمود احمدی‌نژاد روی باند فرودگاه پس از بازگشت او از سفر نیویورک در سال ۱۳۸۷ را ببینید.  

دیگر خبرها

  • افشاگری تازه؛ پخش فایل صوتی جنجالی ظریف، عمدی و برای پالس به آمریکا بود!
  • تصویری قدیمی از بوسه بر پیشانی احمدی‌نژاد روی باند فرودگاه
  • تصاویر اسکورت محمود احمدی‌نژاد در سفر خارجی
  • اعتراف کیهان: فقط ۱۶۵ نامزد اعتدالی و اصلاح طلب برای مجلس دوازدهم تایید صلاحیت شدند
  • اعتراف کیهان: فقط ۱۶۵ نامزد اعتدالی و اصلاح طلب برای انتخابات مجلس دوازدهم تایید صلاحیت شده بودند
  • در مرحله دوم انتخابات، نامزدی که اکثریت نسبی آرا را کسب کند، پیروز است
  • (ویدئو) احمدی نژاد: ۴۰ هزار هکتار بدهیم؟ برای قوچ؟! اون هم ارمنی؟!
  • قصه تکراری FIVB: دلتنگی برای این ستاره ایران
  • واکنش به اظهارات حسن روحانی درباره دلایل رد صلاحیت خود | آخرین وضعیت لایحه حجاب | شورای نگهبان به مصوبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان ایراد گرفت؟
  • سه رقیب جدید قالیباف در کرسی ریاست مجلس؛ وزرای احمدی نژاد به صف شدند